Известие

Collapse
No announcement yet.

Носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Носачи

Здр.те колеги,ще сменям носачи и незнам какви да си взема гледам ги в axm auto няколко модела,но не ги знам ако може някои даде съвет кое си заслужава и от кое да бягам,ще е от полза.

Страшно доволен съм от Moog
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Страшно доволен съм от Moog
      Колегата ме е изпреварил, но Moog наистина са от най-добрите в окачването, така че с тях едва ли ще сгрешиш. В моите има още малко живот, но преди известно време бях проверявал цените и мисля като му дойде времето да си сложа от тях Естествено може да си намериш и доста по-евтини, ама за тях сме чували противоречиви мнения - който е карал с такива да каже
      Last edited by Sm0k; d.m.y г., 02:05.
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

febi, мн съм доволен!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз карам вече 12000км с moog, не са мръднали.
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Моите предни Mуг-чета са на около 35.000 вече, като няколко пъти съм пукал зловещо гуми по разни дупки, носачите не са мръднали

Около 100лв беше бройката за 1.6ТС миналата година пролетта, но си заслужават...
            Last edited by Satanism; d.m.y г., 11:50.

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от joro8488 Покажи съобщение
              Здр.те колеги,ще сменям носачи и незнам какви да си взема гледам ги в axm auto няколко модела,но не ги знам ако може някои даде съвет кое си заслужава и от кое да бягам,ще е от полза.
              От Ахм добрите модели са Ocap и Fast,заради 2те години гаранция които дават.
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

мерси за саветите. moog или технорот ще са само да им вида цените и ще си предценя за кое имам вазможност

Comment

Каква е цената на Moog?Аз гледах Fast и цената им е добра!
                  Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                  За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
                    Каква е цената на Moog?Аз гледах Fast и цената им е добра!
                    Около 100лв. Според мен си заслужават парите.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

А ако си взема мууг трябва ли да се пазя от ментета и по какво да ги позная

Comment

Аз само ще кажа не купуваите Birth такъв боклук никога не е правен!
                        Fiat Punto 1.2 75 ELX
                        EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
                          Аз само ще кажа не купуваите Birth такъв боклук никога не е правен!
                          Купих си ремонтни комплекти за задните носачи Бирт с голям скептицизъм, но имаше само Бирт и Мапко, демек еднаква работа, оказа се, че лагерчетата в Бирт, което е основното, са SKF

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            Купих си ремонтни комплекти за задните носачи Бирт с голям скептицизъм, но имаше само Бирт и Мапко, демек еднаква работа, оказа се, че лагерчетата в Бирт, което е основното, са SKF
                            Не знам колега явно е до късмет!На Бравото ми сложих Birth носачи резултат беше 4600км и това беше всичко от тях!Сега на Алфата са Birth сложени преди около 3000км и почват да потропват.Но за да не лъжа аз и не пазя много колите а на ден под 170-180км по софииските дупки много рядко навъртам та може и от това да е
                            Fiat Punto 1.2 75 ELX
                            EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                            EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                            EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
                              Не знам колега явно е до късмет!На Бравото ми сложих Birth носачи резултат беше 4600км и това беше всичко от тях!Сега на Алфата са Birth сложени преди около 3000км и почват да потропват.Но за да не лъжа аз и не пазя много колите а на ден под 170-180км по софииските дупки много рядко навъртам та може и от това да е
                              Абе те 4600 км са си толкова, за колкото и дни да ги навъртиш. Незнам ама ми се вижда доста малък пробег за комплект носачи, колкото и да не им прощаваш
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                              X